LIDMAATSCHAP ALAEU

Iedereen die een (toekomstige) Australian Labradoodle fokhond heeft en de intentie heeft om hiermee te gaan fokken kan lid worden van de ALAEU. Het inzicht dat je als lid krijgt in de database waarin alle geregistreerde honden zijn opgenomen is van het grootste belang om verantwoord te kunnen fokken. Voor vragen omtrent lidmaatschap of aanmelding als potentieel lid verzoeken wij u een mail te sturen naar office@alaeu.com.

Voor u besluit lid te worden raden wij aan het Fok reglement en de Code van ethiek goed te bestuderen. Door lid te worden onderschrijft iedere fokker de fokregels en de Code van ethiek en geeft aan deze altijd te zullen volgen. Het is verplicht om een vakbekwaamheidsdiploma te hebben voordat het eerste nestje wordt geboren.

Verder is het van groot belang om met een goede fokhond te starten. Laat daarom voordat je een fokhond aanschaft deze eerst controleren door de ALAEU. Stuur de stamboom van de hond op naar office@alaeu.com en wij kijken of het een geschikte fokhond is voor een startende fokker. Dit geldt voor zowel honden gekocht van ALAEU-leden als van niet ALAEU-leden.

Minimale eisen om lid te kunnen worden: In het bezit zijn van een (toekomstige) fokhond, deze moet 100% traceerbaar zijn. Begeleid worden door een mentor die zelf lid is van de ALAEU en minimaal 3 nestjes heeft gefokt. In het bezit zijn van het vakbekwaamheidsdiploma voordat het eerste nestje wordt geboren.

Middels onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een lidmaatschap bij de ALAEU. Is uw registratie akkoord bevonden ontvangt u per mail de betreffende factuur van ons.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.